zaterdag 31 oktober 2009

Mozaïek, uw eigen kunst maken!

Toe aan:
  • een nieuw naambordje bij uw voordeur?
  • schenken van een zelfgemaakt cadeau?
  • een experiment van uw creativiteit?

Wellicht is dan een mozaïek maken iets voor u!

Nadat we u kort verteld hebben wat er belangrijk is bij het maken van een mozaïek, gaat u zelf aan de slag. U maakt een keuze van het voorwerp dat u wilt maken. Abstract of figuratief, of bv. het versieren van een een gebruiksvoorwerp. Een geboortetegel, een onderzetter, een dienblad, een kom of een doosje. Ook kunt u er het blad van een door u meegebracht oud tafeltje mee versieren.

Eerst maakt u uw eigen ontwerp. U kunt natuurlijk ook ´vrij´werken, het resultaat laat u dan afhangen van de vorm en kleur van de steentjes. Dit zal een verrassend resultaat opleveren.

Als u nog tegeltjes over hebt na de aanleg van uw nieuwe badkamer, kunt u deze meenemen. Leuk om zo met de zelfde kleuren de rand van uw spiegel voor de badkamer te maken.

De mozaïek workshops verdelen we over 2 dagdelen. In het eerste dagdeel maakt u het patroon. De lijm moet dan 48 uur droger. In het 2e dagdeel gaat u voegen. Zo wordt het oppervlak glad en komt het patroon mooi uit.

Marjanka verzorgt deze workshops, als er 4 deelnemers zijn. U kunt hiervoor als groep of als individu inschrijven. De data bepalen we in overleg, naar aanleiding van de aanmeldingen.

Deze workshops zijn goed te combineren met de kerstworkshops Tiffany, van 6 - 12 december 2009. Een mooi arrangement waarin u uw eigen kerstversieringen van glas maakt en de Kerstmarkt in Praag bezoekt. U kunt hiervoor nu inschrijven.

Kosten mozaïek workshops: voor 2 dagdelen € 35,- per persoon, inclusief het basismateriaal. Voor grote kunstwerken kan extra materiaal in rekening gebracht worden.

Te combineren met een arrangement voor 6 dagen, met verblijf in een 2-persoonskamer:
€ 245,- per persoon, op basis van half pension.

Extra excursies en activiteiten zijn in overleg met het team van Arrangement in Tsjechië te boeken.

Nadere informatie